T-Mobile Thuis

Business Analist

Business Analist

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Sinds 2016 biedt T-Mobile onder de naam T-Mobile Thuis ook vast internet, telefonie en TV aan. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile Thuis?

Functie:

In de functie van Business Analist werk je aan het leveren van relevante inzichten in (klant)processen en klantdata. Je bent de ideale sparringpartner voor de business en samen met hen breng je hun werkelijke behoeftes en eisen in kaart. Je bent goed op de hoogte van de aankomende changes binnen het IT-landschap van Thuis en voorziet zo tijdig de risico’s en knelpunten voor onze BI-oplossingen. 

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 •  Analyseren van Thuis klant- en procesdata ten behoeve van verbeteringen en kostenbesparingen.
 • Handhaven en verbeteren van data gerelateerde processen met betrekking tot campagnes en rapportages;
 • Ontwikkelen van kwaliteitseisen voor de rapportages en het bouwen van prototypes als input voor structurele oplossingen;
 • Ondersteunen van collega’s met ad-hoc inzichten en data.
 • Optreden als SPOC voor interne afdelingen met betrekking tot T-Mobile Thuis campagnes en CRM gegevens.
 • Toezien op de datakwaliteit van de Thuis-data in het T-Mobile datawarehouse.
 • Coachen van junior Business Analist(en)

Je bent een specialist op het gebied van data analyse maar een allrounder als het gaat om de verschillende disciplines binnen de organisatie. Werken met veel verschillende stakeholders is voor jou dan ook geen probleem. Je bent proactief in het opleveren van inzichten en goed in staat om de behoeften van de business te vertalen naar technische oplossingen. Ook voor het ontwikkelen van complexe datasets op basis van verschillende bronnen draai jij je hand niet om.

Wat breng je mee?

Om in deze functie succesvol te zijn, is het belangrijk dat je analytische bent en over goede communicatieve eigenschappen beschikt. Om voor de functie in aanmerking te komen beschik je over de volgende eisen:

 • Een Bachelor/Master diploma
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen Business Intelligence/ Data Analyses en/ of Business analyses.
 • Ervaring in het ontwikkelen van prototypes van rapportages en het maken van campagne data modellen in SQL;
 • Affiniteit met klantprocessen in een consumentenmarkt. Ervaring binnen de telecom- of energiemarkt is een pré.
 • Kennis van Tableau, Qlikview en/of Business Objects.

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog

gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp, via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Ben jij de Business Analyst die wij zoeken? En sluit jouw profiel aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

Referentienummer:
6337
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Full-time
Startdatum:
01-02-2018
Locatie:
Den Haag
Terug naar boven