T-Mobile

Security Officer

Security Officer

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling: 

Hoofddoel van het Security team is het beschermen van de gegevens van onze klanten en het managen van het “Risico Profiel” voor T-Mobile Nederland in lijn met Deutsche Telekom richtlijnen, lokale en internationale wetgeving. De Security afdeling van T-Mobile is permanent bezig de security van T-Mobile te bewaken en te verbeteren. Een Cyber Defense Center en een Security Operations Center (fysiek) vormen onze detectie capaciteit en response capaciteit. Daarnaast levert de security afdeling ondersteuning en advies aan de business bij het implementeren en waarborgen van de security in onze producten en dienstverlening.

Functie: 

Als Security Officer ben je een belangrijke adviseur van de business en technologie afdelingen. Deze afdelingen werken met traditionele projecten of in teams die op een agile manier werken. Je wilt de business in staat stellen om nieuwe ideeën snel en veilig in een competitieve markt te lanceren. Je streeft dus naar security oplossingen tegen acceptabele kosten en je stelt de business in staat om indien nodig op een afgewogen manier risico’s te nemen voor het succes van T-Mobile in Nederland.

Samen met klant werk je aan de informatie beveiliging van onze klant gegevens en de systemen en diensten die T-Mobile gebruikt voor haar dienstverlening. Je hebt niet alleen kennis van het security domein maar je heb ook ervaring als adviseur in een commerciële context. Als adviseur heb je visie, ben je klantgericht, resultaat gericht en in staat de klant in zijn eigen taal te adviseren over security maatregelen.

De uitdagingen in deze rol zijn;

 • Als Security Officer bepaal jij de strategie omtrent onze informatiebeveiliging en draag je zorg voor de implementatie. De strategie baseer je op een risicomanagementbenadering waarbij je rekening houdt met het dreigingsbeeld, de trends en de organisatiebehoefte.
 • Identificatie van best practices & standards op gebied van informatie beveiliging en deze beschikbaar maken voor de gebruikers.
 • Het ondersteunen van de technologie afdeling in ontwerpen en implementatie trajecten. Daarbij maak je gebruik van de concern policies, standaarden en richtlijnen;
 • Indien noodzakelijk het schrijven van nieuwe policies, standaarden en richtlijnen;
 • Het bewust maken van de medewerkers van T-Mobile van de security risico’s van de dagelijkse gang van zaken.

Vanzelfsprekend voldoe je als Security Officer aan de volgende punten

 • Je hebt een relevante HBO/WO opleiding en een passie voor het Security vak.
 • Als Security Officer heb je minimaal 5 jaar professionele ervaring. Bij voorkeur in de Telecom sector;
 • Je bent een adviseur dit goed kan luisteren naar de klant en de taal van de klant spreekt.
 • Je hebt brede inhoudelijk kennis op het gebied van Security en Risico Management (e.g.CISSP, ISO 2700x);
 • Je bent in staat om werk processen te documenteren en te onderhouden;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Aanbod:

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Hiernaast zijn binnen T-Mobile zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling van belang. Om deze reden is er binnen T-Mobile een groot aanbod in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Geloof jij net als wij in de kracht van Security? Solliciteer via onderstaande sollicitatie button op deze unieke carrière kans en word Security Officer bij T-Mobile! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker, via mel.hakker@ t-mobile.nl.

Afdeling:
T-Mobile
T-mobile
Referentienummer:
6430
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Full-time
Sluitingsdatum:
31-03-2018
Startdatum:
01-01-2018
Locatie:
Den Haag
Terug naar boven