T-Mobile

Security Officer

Security Officer

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf met mobiele en vaste diensten. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile Nederland een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Supersnel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling: 

Hoofddoel van het Security team is het beschermen van de gegevens van onze klanten en het managen van het risico profiel voor T-Mobile Nederland in lijn met T-Mobile’s beleid en de relevante wetgeving. De Security afdeling van T-Mobile is altijd bezig de security van T-Mobile te bewaken en te verbeteren waar nodig. Een Cyber Defense Center en een Security Operations Center (fysiek) vormen onze detectie capaciteit en response capaciteit. Daarnaast levert de Security afdeling ondersteuning en advies aan de business op het gebied van informatiebeveiliging.

Functie: 

Als Security Officer ben je een belangrijke adviseur van de business en technologie afdelingen. Deze afdelingen werken met traditionele waterval projecten of in teams die op een agile manier werken. Je wilt de business in staat stellen om nieuwe ideeën snel en veilig in een competitieve markt te lanceren. Je streeft dus naar veilige oplossingen tegen acceptabele kosten en je stelt de business in staat om indien nodig op een afgewogen manier risico’s te nemen voor het succes van T-Mobile in Nederland.

Samen met de business werk je aan de informatiebeveiliging van onze klantgegevens, systemen en services die T-Mobile biedt. Je hebt niet alleen kennis van het informatiebeveiliging domein maar je hebt ook ervaring als adviseur in een commerciële organisatie. Als adviseur heb je visie, ben je klantgericht, resultaatgericht en in staat de klant in zijn eigen taal te adviseren over beveiligingsmaatregelen.

Als Security Officer bepaal jij samen met de CSO de strategie omtrent onze informatiebeveiliging en draag je zorg voor de implementatie. Je werkzaamheden baseer je op een risicomanagementbenadering waarbij je rekening houdt met het dreigingsbeeld, de trends en de organisatiebehoefte.

De uitdagingen in deze rol zijn;

  • Het toepassen van de best practices en standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en deze beschikbaar maken aan de gebruikers in begrijpelijke taal
  • Het onderhouden van het beleid, standaarden en richtlijnen waar nodig.
  • Het bewust maken van de medewerkers van T-Mobile van de informatiebeveiliging risico’s van de dagelijkse gang van zaken zodat informatiebeveiliging onderdeel wordt van T-Mobile’s bedrijfscultuur.

Vanzelfsprekend voldoe je als Security Officer aan de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een relevante HBO/WO opleiding en een passie voor het vak.
  • Als Security Officer heb je minimaal 5 jaar professionele ervaring.  
  • Je bent een adviseur die goed kan luisteren naar de stakeholders en kan doorvragen.
  • Je hebt brede kennis op het gebied van Security en/of Risico Management (bijvoorbeeld. CISSP, CISA, CISM en ISO 27XXX).
  • Je bent in staat om beleid en procedures te documenteren en te onderhouden.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als in schrift.

Aanbod:

T-Mobile biedt haar medewerkers een marktconform salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat je persoonlijk alsook professioneel groeit en wij ondersteunen hier graag in. Om deze reden is er binnen T-Mobile een groot aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vormgeven binnen onze organisatie. Carrièrepaden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Geloof jij net als wij in de kracht van Security? Solliciteer via onderstaande sollicitatie button op deze unieke positie en word Security Officer bij T-Mobile! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker, mel.hakker@t-mobile.nl

Afdeling:
T-Mobile
T-mobile
Referentienummer:
6430
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Full-time
Sluitingsdatum:
31-05-2018
Startdatum:
01-05-2018
Locatie:
Den Haag
Terug naar boven