T-Mobile

Linux Engineer DevOps

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling:

Een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze afdeling bestaat uit 5 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en beheren van een excellente ICT infrastructuur voor T-Mobile Thuis die in lijn is met de bedrijfsstrategie betrouwbaar en kostenefficiënt beheerd kan worden.

Positie:
De DevOps Engineer Linux schakelt soepel van brainstorm naar implementatie van consultancy naar beheer. Jij zorgt voor een juiste beveiliging van onze diensten en systemen.

Wat ga je doen?

In de functie van DevOps Engineer Linux schakel je soepel van brainstorm naar implementatie en van consultancy naar beheer. Jij zorgt voor een juiste beveiliging van onze diensten en systemen.

Met jouw diepgaande kennis van CentOS of Redhat en goede communicatieve vaardigheden ben jij in staat om commerciële ideeën te vertalen naar technische diensten.

De uitdagingen van een DevOps Engineer Linux zijn:

  • Zorgdragend voor betrouwbaarheid en beschikbaarheid van diensten en systemen;
  • Ontwikkelen en beheren van tools t.b.v. intern en extern beheer;
  • Invullen 24 x 7 waakdienst;
  • Begeleiden van installaties en upgrades van diensten en systemen;
  • Deelnemen aan en leiden van “high Tech” projecten binnen multidisciplinaire projectteams;
  • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van collega’s bij het analyseren van complexe incidenten.

Wat breng je mee?

Om deze functie tot een succes te maken, ben je zelfstandig, ben je proactief en weet je met daadkracht acties om te zetten in resultaat. Jouw professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd door te werken in een omgeving van enthousiast collega’s en onze agile projecten.

Je beschikt over een HBO werk en denk-niveau, je hebt diepgaande kennis van verschillende besturingssystemen zoals CentOS of RedHat, je hebt ervaring met Puppet, Linux Scripting, een programmeertaal zoals Python of Ruby, webapplicaties, netwerken en security. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soort gelijke omgeving. Daarnaast ben jij resultaatgericht, flexibel in een dynamische omgeving en beheerst je zowel de Nederlandse als de Engelse taal op een goed niveau.

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Ben jij de DevOps Engineer Linux die wij zoeken? En sluit jouw profiel aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie via de button "solliciteer" ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Referentienummer:
6385
Regio:
Zuid-Holland
Werkuren:
Full-time
Startdatum:
22-12-2017
Locatie:
Bodegraven
Contactpersonen:
Elisa Middendorp
Terug naar boven