T-Mobile

IT Engineer Windows

IT Engineer Windows

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

Deze afdeling staat uit 3 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten en beheren van Windows, VMware en storage omgevingen. Op deze omgevingen draait onder andere een Continuous Integration (CI) omgeving; een geautomatiseerde implementatie van in-house ontwikkelde .NET-applicaties van de ene naar de andere omgeving in de OTAP straat. Daarnaast zorg je voor het realiseren van een Continuous Delivery (CD) omgeving d.m.v. nog meer automatisering en een minder afgebakende release. Dit betekent dat het resultaat van jouw inzet een bijna volledig geautomatiseerde gang naar productie is, waarbij geen menselijke ingrijpen nodig zijn. Binnen het Windows operations team wordt nauw samengewerkt met de .NET ontwikkelaars.

Positie

Door jouw werk is het voor klanten mogelijk bij T-Mobile Thuis te bestellen en hun instellingen te wijzigen op de T-Mobile Thuis omgeving. Tevens zorg je ervoor dat de diensten op de virulisatie en storageplatformen kunnen meegroeien met onze groeiende aantallen klanten.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Met jouw diepgaande kennis van Microsoft Windows server, VMWare en storage platformen en de uitstekende samenwerking met ontwikkelafdelingen, ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een vrijwel volledig geautomatiseerde OTAP straat.

Daarnaast ben jij:

  • Ervaren binnen een Agile/Scrum werkomgeving;
  • Heb jij diepgaande kennis van Microsoft Windows server en Microsoft SQL server omgevingen;
  • Uitgebreide Powershell kennis van automatisch opzetten en configureren van IIS omgevingen en web applicaties (ASP.Net);
  • Ervaring met VMWare virtualisatie-technieken en Enterprise storage oplossingen zoals NetApp/Dell;
  • Ervaring met Linux is een pre;
  • En ben je bereid om mee te draaien in een standby-schema.

 Om deze functie tot een succes te maken, ben je zelfstandig, heb je passie voor de klant, ben je proactief en weet je met daadkracht acties om te zetten in resultaat. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die over overtuigende kwaliteiten beschikt en energie krijgt van samenwerking met meerdere disciplines.

Jouw professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd door te werken in een omgeving van enthousiast collega’s en onze agile projecten.

Je beschikt over een HBO (bij voorkeur IT/S&NE) werk en denkniveau, of soortgelijk. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een telco/ISP/enterprise omgeving. Daarnaast ben jij resultaatgericht, flexibel in een dynamische omgeving en beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal op een goed niveau.

Aanbod

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog
gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl 
Ben jij de IT Engineer Windows die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

Referentienummer:
5796
Regio:
Utrecht
Werkuren:
Full-time
Startdatum:
22-12-2017
Locatie:
Bodegraven
Contactpersonen:
Elisa Middendorp
Terug naar boven