T-Mobile

Product Marketing Manager

Product Marketing Manager

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

De afdeling Consumer Marketing B2C is P&L verantwoordelijk voor het complete consumentensegment van T-Mobile. Samen zorgen we onder andere voor productontwikkeling, prijsstelling, market launches, klanttevredenheid en campagnes.

Functie

De Product Marketing Manager binnen de afdeling Marketing, is verantwoordelijk voor de productontwikkeling en productmanagement van bestaande producten en diensten van T-Mobile. Binnen je squad (bestaand o.a. uit Propositie Marketing en Customer Value Management) is het jouw rol om klantgerichte procesinnovatie en procesverbeteringen te initiëren en te implementeren. Daarnaast draag jij bij aan het ontwerpen en detailleren van customer journeys en doorvertaling naar kanalen

Wat breng je mee?

Als Product Marketing Manager bij T-Mobile loop jij over van energie als het gaat om het bouwen, creëren en ondernemen van ons product assortiment. Je hebt verfrissende ideeën en kan dit ook onderbouwen met data en strategieën.

Daarnaast staat op jouw CV

  • Tussen 2 en 5 jaar werkervaring in een marketingorganisatie
  • Opleidingsniveau WO
  • Een klant gedreven mindset
  • Product- of partnermarketing ervaring
  • Ervaring als Epic owner in agile omgeving

Wat wellicht niet op jouw CV staat maar waar jij jezelf wel in herkent

  • Je hebt een klant gedreven en procesmatige instelling.
  • Je beschikt over sterke plannings- en organisatie skills
  • Werken bij T-Mobile vind je helemaal te gek!

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vormgeven binnen onze organisatie.

Direct solliciteren of meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk via Tim.van.Rijk@T-Mobile.nl.
Ben jij de Product Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

Referentienummer:
6504
Regio:
Zuid-Holland
Werkuren:
Full-time
Startdatum:
22-12-2017
Locatie:
Den Haag
Contactpersonen:
Tim van Rijk
Terug naar boven