T-Mobile

Junior Marketing Manager

Junior Marketing Manager

Organisatie

T-Mobile heeft stevige ambities. We groeien snel in de mobiele markt en zijn hard op weg om ook op de vaste markt een toonaangevende speler te worden. Om ons te helpen onze doelstellingen waar te maken zoeken we een Marketing Manager CVM die het verschil wil maken.

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Marketing B2C. Met je collega’s ben je volledig P&L-verantwoordelijk voor het consumentensegment van T-Mobile. Samen zorgen we onder andere voor positionering in de markt, productontwikkeling en lancering, prijsstelling, kanaaldistributie, klanten- werving en -behoud, XU-sell, klanttevredenheid en campagnes.

De afdeling is verdeeld in de tribes ‘New’ en ‘Existing’ customers. Hierbinnen werken we in multidisciplinaire squads. Deze squads werken volgens de agile methodiek aan concrete doelen die rond een duidelijke missie zijn geformuleerd.

Daarnaast bestaat de afdeling uit de teams pricing en channel management en hebben we een Future Lab voor innovatie.

Functie

Als Junior Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren en implementeren van onze vele ideeën en ambities. Je komt te werken binnen de tribe Existing Customers. In jouw functie staat alles in het teken van klanttevredenheid, klantbehoud en loyaliteit.

Jij brengt nieuwe ideeën en concepten in om onze klanten nóg loyaler maken en de waarde van onze klantenbase vergroten. Bijvoorbeeld door de klantervaring te verbeteren, de effectiviteit van campagnes te vergroten of het aanbod voor onze bestaande klanten te personaliseren. Je hebt de drive om de campagne expert binnen T-Mobile te worden middels bijvoorbeeld A/B-testing. Je weet hoe T-Mobile een relevante partner kan laten zijn in de relatie met de klant. Daarom probeer je het altijd beter te maken voor de klant en je betrekt de klant bij je initiatieven.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Als Junior Marketing Manager bij T-Mobile ben je enthousiast en gedreven om zoveel mogelijk impact voor de klant te maken. Je bent data-driven en kan ons iets leren in het vertalen van klantgedrag in nog effectievere campagnes. In deze functie ben je eigenaar van je eigen domein. Jij en je squad kijgen veel verantwoordelijkheid in het behalen van de missie en doelstellingen. Werken in een team doe je graag en je levert een actieve bijdrage aan de flow en fun van het team.

Daarnaast staat op jouw CV

  • 1-3 jaar Marketing ervaring;
  • Kennis met werken volgens de agile methodiek is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ook ben je een goede netwerker: je vindt het leuk om nieuwe relaties aan te gaan en te onderhouden in de hele organisatie.

Aanbod

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vormgeven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk (tim.van.rijk@t-mobile.nl)

Ben jij de Junior Marketing Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie. Benieuwd naar het team? youtu.be/JmFvnuteP_E

Referentienummer:
6352
Regio:
Zuid-Holland
Startdatum:
22-12-2017
Locatie:
Den Haag
Contactpersonen:
Tim van Rijk
Terug naar boven