T-Mobile

Trafficker

Wil jij werken in een dynamische omgeving en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Ben jij de Trafficker die een stap wil maken naar een dynamisch en diverse functie? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

De afdeling

Wij zijn op zoek naar een Trafficker die binnen de afdeling Capacity Management ons team gaat helpen met de dagsturing en het bewaken van service levels. De forecasting, het vertalen van deze naar planningen voor onze medewerkers wordt grotendeels door jou directe collega’s gedaan. Daar waar de realiteit anders is, kun je als Trafficker het verschil maken. We werken nauw samen met onze outsource partners om de capaciteit integraal aan te sturen en te realiseren. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team, humor en plezier staan centraal in het werk.

De positie

Als Trafficker ben je een spin-in-het-web als het gaat om klantenservice, maar ook richting andere (staf)afdelingen zoals Sales, Technology (oa bij incidenten) waarbij de focus ligt op een optimale dagbesturing van het contactcenter. Daarnaast ben je ook geregeld onderdeel van projecten verbetertrajecten, lanceringen nieuwe proposities die klantimpact kunnen hebben. Hierbij ben je niet alleen bewaker van capaciteit, maar vertegenwoordig je ook het gezicht van de klantenservice hetgeen zich vertolkt in bewaker van andere KPI’s binnen klantenservice.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze rol zoeken wij een collega die nauwkeurig werkt en de verantwoordelijkheid voor het foutloos maken van de gewenste planning op zich kan nemen. Je bent pro-actief en denkt actief mee met de organisatie. In deze uitvoerende en coördinerende rol is het belangrijk dat jij het overzicht bewaart en actie onderneemt voordat er een calamiteit scenario ontstaat. 

Je bent:

  • Stressbestendig;
  • Flexibel ingesteld;
  • Communicatief, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Analytisch sterk;
  • Zelfstandig en resultaatgericht;
  • Klantgericht en organisatorisch sterk;
  • Je hebt cijfermatig inzicht en ervaring met grafieken.

Om deze functie tot een succes te maken, heb je een enthousiaste persoonlijkheid en beschik je over overtuigende kwaliteiten. Je beschikt over HBO werk- en of denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur in een callcenter omgeving. Je bent resultaatgericht, hebt kennis van IEX WFM en ben je een echte teamspeler. Ook heb je een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling).

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je team kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar Mel Hakker via de onderstaande sollicitatie button.

Heb je eerst nog vragen? Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker – mel.hakker@t-mobile.nl.

Ben jij de Trafficker die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

 

Referentienummer:
TM-2018-151
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Full-time
Sluitingsdatum:
30-04-2018
Startdatum:
29-01-2018
Locatie:
Den Haag
Contactpersonen:
Mel Hakker
Terug naar boven