T-Mobile

Stage Front End Developer

Stage Front End Developer

Houd jij van uitdaging en heb je ambities om mee te bouwen aan een high-traffic site zoals t-mobile.nl? Heb jij front end development als hobby en geloof jij in Evidence-based design?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste en beste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1300 enthousiaste collega's zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

E-commerce Team
Het e-commerce team is een jong minded team, verantwoordelijk voor alle sales activiteiten van de online shop van T-Mobile Nederland. Naast collega's uit deze afdeling, kom je ook in aanraking met afdelingen die over bijvoorbeeld verkoop, marketing en business gaan. Het e-commerce team werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Haag. (vlakbij station Holland Spoor)

Stageopdracht Front End Developer
Voor het e-commerce team zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een periode van 5 maanden of langer. Tijdens je stage zal je actief meewerken binnen het e-commerce team en veel overleggen met UX designers, conversie specialisten, content managers en andere afdelingen. Geheel zelfstandig, of samen met je collega's en andere stagiairs, ga je aan de slag om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:
• Maken van A/B testen in jQuery/JavaScript, HTML en CSS;
• Designs vertalen naar responsive componenten;
• Meedenken en ideeën voorleggen voor online experimenten;
• Tools en pixels integreren via Google tag manager;
• En nog veel meer.

Wat kan je verwachten?
Wij zijn voornamelijk op zoek naar stagiaires die kunnen meedraaien in het team en de dagelijkse activiteiten. Vaak komt het voor dat je voor je school een opdracht moet doen. Dit is ook mogelijk. Binnen het team kijken we samen met jou naar beschikbare opdrachten en naar welke opdrachten bij jouw interesses passen.

Waar gaan we komend half jaar zoal mee aan de slag?
• User testing
• A/B testing
• Content personaliseren
• Het optimaliseren van onze online tools en dashboards
• And many more..

Wie zoeken wij?
Ben jij degene die we zoeken? Dan zit je in het 3e of 4e jaar van een MBO, HBO of WO opleiding in de richting van "Communication and Multimedia design" of een andere gerelateerde opleiding. Je bent geïnteresseerd in front end development en bent bekend met jQuery/JavaScript, HTML en CSS. Daarnaast ben je minimaal vier dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden. Je werkt graag met andere mensen, maar kan ook prima individueel aan de slag. Je neemt initiatief en je bent boven alles leergierig.

Wat biedt T-Mobile jou?
Wij bieden je een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt zorgvuldige begeleiding en vanzelfsprekend ontvang je een passende stagevergoeding. Het is een mooie manier om eens een kijkje te nemen op deze afdeling in onze organisatie.

Kom jij ons versterken? Stuur ons dan snel jouw CV en motivatie! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij elisa.middendorp@t-mobile.nl 

Referentienummer:
TM-2018-249
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk
Werkuren:
Full-time
Locatie:
Den Haag
Contactpersonen:
Elisa Middendorp
Terug naar boven